Aanmelden voorjaarscompetitie 2019

04 december 2018


Het is weer zover: vanaf heden kun je weer inschrijven voor de KNLTB voorjaarscompetitie. De Voorjaarscompetitie wordt gespeeld op 7 speeldagen, start begin april en loopt tot begin juni 2019. Je kan inschrijven als team (heren, dames of gemengd) maar ook als je geen team hebt kun je dit aan ons laten weten. Wij gaan dan kijken of we een nieuw team kunnen vormen of dat je met een bestaand team mee kunt doen. Lukt dit niet dan is er altijd nog de mogelijkheid om in geval van blessures of verhinderingen in te vallen bij bestaande teams.

Er zijn sinds dit jaar meer verschillende competitievormen. Het verschil met voorgaande jaren is dat er een keuze gemaakt kan worden om alleen dubbel partijen te spelen of dat je een combinatie van enkel- en dubbel partijen gaat spelen. Voor meer informatie over de voorjaarscompetitie verwijzen we je door naar de website van de KNLTB (https://www.knltb.nl/tennissers/competitie/voorjaarscompetitie/). Afhankelijk van de aanmeldingen kiest PTC welke competitievormen onze club aan gaat bieden. Nieuw voor onze club is de zogenaamde '8&9 competitie' voor beginnende tennissers op Zondag, die elders al erg populair is.

Indien je als team aan wil melden hebben we onderstaande informatie nodig:
  • De namen en KNLTB nummers van de captain en de teamleden
  • Aan welke competitie wil je mee doen (heren, dames of gemengd)?
  • Kijk goed in het overzicht of je alleen dubbels of ook enkels wil spelen. Een overzicht met de verschillende mogelijkheden vind je hier.
  • Voorkeur voor de dag waarop je competitie wil spelen. Een overzicht van de speeldata vind je hier
Als je nog geen team hebt maar wel competitie wil gaan spelen horen we dit ook graag van je. Laat ons dan even weten voor welke competitiesoort je een voorkeur hebt (heren-, dames- of mix competitie) en op welke dag je het liefste wil spelen. Uiteraard hebben we ook je KNLTB lidmaatschapsnummer nodig. Wij zullen jouw gegevens dan ook in een poule plaatsen op onze website zodat anderen kunnen zien dat je competitie wil spelen.

Inschrijven kan door voor 15 december een mail te sturen naar [email protected].

Uiteraard hopen we heel veel bekende maar zeker ook nieuwe gezichten te zien bij de aanvang van de voorjaarscompetitie! 

Met sportieve groet,

Theo en Karin van Doorn
Vereniging Competitieleiders PTC

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

(078) 615 17 19

Address

Postbus 57
3350 AB Papendrecht