Brainstormsessie 'Vrienden van PTC' op 28 maart

18 maart 2018


Beste vrienden van PTC,
 
Graag willen wij jullie namens het bestuur uitnodigen voor de Vrienden van PTC avond op 28 maart. Inloop om 19:30 en we starten om 20:00 uur in het clubgebouw van PTC.
 
Een club als PTC kan niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. We zien helaas het aantal leden dat een taak op zich wil nemen teruglopen. Dit baart ons zorgen als bestuur. Om het voor leden aantrekkelijker te maken om toch iets te doen voor de club heeft het bestuur een structuurwisseling doorgevoerd waarbij er minder bestuursleden zijn en veel meer kleine commissies. Dit is toegelicht op de laatste ALV. Een eerste opzet van het organogram met de commissies daarin, zijn te vinden op de website. Voorbeelden van commissies zijn de open toernooi commissie, de clubkampioenschappen commissie, de feest commissie, etc. Naar onze verwachting is het voordeel van kleine commissies dat er een duidelijk afgebakende taak ligt waar leden voor 1 of meer seizoenen aan kunnen bijdragen. Hopelijk heeft dit tot gevolg dat meer leden een steentje willen bijdragen.
 
Op deze PTC-avond willen we graag met jullie brainstormen over de toekomst van PTC en of de gekozen structuur ook daadwerkelijk de juiste manier is om leden te motiveren om vrijwilligerstaken op zich te nemen. We zullen onder het genot van een hapje en een drankje hierover van gedachte wisselen. Het geheel zal begeleid worden door Ruud Seriese. Alle leden zijn van harte welkom, ook degenen die vooralsnog geen vrijwilligerswerk ambiƫren, maar PTC wel een warm hart toedragen en toekomstbestendig willen maken. Met een positieve inbreng zijn we al heel erg blij. We gaan er in ieder geval een productieve en gezellige avond van maken en we hopen dat veel leden aan deze oproep gehoor zullen geven.
 
Aanvang: 28 maart, inloop vanaf 19:30 en start van de bijeenkomst om 20:00 in het clubgebouw van PTC. We verwachtten af te ronden rond 22:15 uur waarna er nog ruimte is om na te praten.

Facilitator: Ruud Seriese
 
Met vriendelijke groet,
Het bestuur en RuudVragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 615 1719

Address

Postbus 57
3350 AB Papendrecht