Cadeaubon Tennis Only

18 maart 2018


Beste PTC-ers,

Het begin van het nieuwe tennisseizoen nadert. Graag brengen wij de kortingsbon van Tennis Only nogmaals onder jullie aandacht. Om de voortzetting van de samenwerking tussen Tennis Only en PTC in te luiden krijgen alle leden van PTC kortingsbon ter waarde van tien Euro (zie bijlage). Deze is geldig t/m 30 april 2018.

Over Tennis Only
De winkel van Tennis Only aan de Jacques Dutilhweg 325 in de Rotterdamse wijk Prinsenland is bij velen reeds bekend als de absolute tennisspecialist. Met een vloeroppervlak van ruim 1000 vierkante meter is Tennis Only de grootste tenniswinkel van Nederland en een "must visit" voor elke tennisliefhebber. Je vindt er een ruim assortiment aan tenniskleding, tennisschoenen, rackets, tassen, snaren en equipment. Een razendsnelle bespanservice, een mega scherm met non-stop tennis en vakkundig advies door de productexperts van Tennis Only maken de winkelervaring compleet. Dezelfde collectie is eveneens online te bestellen via de webshop (www.tennisonly.com). Of je nu op zoek bent naar de outfit van een bepaalde topper of interesse hebt in het racket van jouw favoriete tour speler/speelster, dan ben je bij Tennis Only aan het juiste adres.

Team kleding
De tijd van het jaar is weer aangebroken om als team een nieuwe outfit uit te zoeken. Voor je het in de gaten hebt, speel je alweer je eerste competitiewedstrijd. Willen jullie als team weer flitsend aan de competitie beginnen, breng dan een bezoek aan de Tennis Only store of bestel online via een unieke webshop volledig in het teken van teamkleding (www.teamkleding.tennis). Kies uit vele honderden voorgeselecteerde outfits of stel direct online een eigen outfit samen met kortingen oplopend tot maar liefst 20%.

Contactgegevens:
Tennis Only - Experience the Game
Jacques Dutilhweg 325 te Rotterdam
Webshop: www.tennisonly.com
Teamkleding: www.teamkleding.tennis
Kortingsbon Tennis Only

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 615 1719

Address

Postbus 57
3350 AB Papendrecht