Open toernooi PTC Thermosteen

26 mei 2023


Beste tennisliefhebber,

We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een spannend en onvergetelijk tennistoernooi! Of je nu een ervaren speler bent of net begint, dit toernooi biedt een geweldige kans om je vaardigheden te tonen, nieuwe vriendschappen te sluiten en plezier te hebben op de tennisbaan.

Datum: 24 juni t/m 2 juli 2023

Dit toernooi staat open voor spelers van alle niveaus, van recreatieve tennissers tot gevorderde competitiespelers. Het is een geweldige gelegenheid om je spel naar een hoger niveau te tillen, terwijl je geniet van een gezonde dosis wedstrijdspanning en plezier op de baan. 

Aarzel niet om je aan te melden voor dit fantastische toernooi. Of je nu een enkelspeler of een dubbelspeler bent, we verwelkomen iedereen met open armen. Schrijf je vandaag nog in via https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/FE108376-330A-45B2-B163-C1E0ED966A86 en verzeker jezelf van een plek in dit geweldige evenement.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op de tennisbaan en er samen een geweldig toernooi van te maken. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via [email protected]

Met sportieve groeten,

mede namens de crew,

Wendy de Hoog

Nieuwscategorieën


Reacties

Paul de Hoog 26-05-2023 09:31

Keurig geschreven top

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen