PTC Nieuwsbrief - Juni 2020 (1)

11 juni 2020


PTC Helden
Helden zijn vaak mensen die geen helden willen zijn, maar dit worden door omstandigheden. Onlangs werd tijdens het tennissen één van onze leden getroffen door een hartstilstand.
Zijn medespelers begonnen direct met reanimeren en sloten de AED aan, terwijl andere leden ervoor zorgden dat de ambulance snel bij de baan kon komen.
Dit snelle handelen heeft ertoe geleid dat het leven van de speler is gered en hij nu herstelt in het ziekenhuis. Ook al hebben zij hier niet voor gekozen, het zijn het onze PTC helden, die wij niet genoeg kunnen bedanken en waar we met zijn allen heel trots op mogen zijn.

 
Campagne “Balletje slaan?”
PTC doet mee aan de landelijke campagne “Balletje slaan?”
Meer informatie hierover vind je in een de separate mail. Wil je een keer tennissen met/tegen een deelnemer aan deze actie, stuur dan een mail aan [email protected]
 
Zomeraanbieding
In het kader van onze ledenwerving bieden wij potentiele nieuwe leden aan om lid te worden van onze prachtige vereniging voor een bedrag van € 99,00 incl. 5 groepslessen. Voor de jeugd tot 18 jaar is dit € 69,-. Wil je vrienden, familie, enz. op deze aanbieding wijzen? (+ aanbieding erbij)
Meer info: stuur een mail aan [email protected]
 
Introducees
Wil je een vriend of familielid kennis laten maken met onze vereniging dan is deze van harte welkom! De kosten voor introducees zijn voor een senior € 8,00 en voor junioren € 6,00 per keer. Je kunt dit bedrag zelf afrekenen op de kassa in het clubhuis bewaar wel het bonnetje zodat je kunt aantonen dat er betaald is.
Introduceren is niet toegestaan tijdens de competitie, toernooien en tijdens werkdagen tussen 19-21 uur.
 
Competitie
De inschrijving voor de KNLTB Competitie 2020 opent op 15 juni. 
I.v.m. corona zal er op vrijdagavond op tijd (1 uur) gespeeld worden en worden de games doorgeteld.
Wil je meedoen, geef je dan individueel of per team op, via een mail aan [email protected]
 
Tennislessen
Niet op vakantie naar het buitenland een prachtig moment om te werken aan je forehand. Je kunt inschrijven op ieder niveau van beginner tot gevorderde of als team. Voor meer informatie: Stuur een mail naar [email protected] of neem persoonlijk contact op met onze hoofdtrainer Ronald Brederije op 06-52063091 of [email protected]
 
Clubapp
Mocht je problemen hebben met de Clubapp kijk dan voor een oplossing op: 
https://knltbclub.help/nl/2512-club-app
 
Voor algemeen tennisnieuws en corona-updates, kijk op www.knltb.nl
Voor clubinformatie kijk op: www.ptc-papendrecht.nl of volg onze facebookpagina via https://www.facebook.com/PapendrechtseTC

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 615 1719

Sportpark Slobbengors

Industrieweg 1a
3351 LB Papendrecht