PTC Nieuwsbrief - Juni 2020 (2)

29 juni 2020


Beste PTC-ers,

Per 1 juli is ons clubhuis weer geopend! Na 3 maanden dicht te zijn geweest, mag ons clubhuis door de versoepelingen van de coronamaatregelen weer open!

Vanaf woensdag 1 juli is ons clubhuis voor alle leden toegankelijk, bardiensten worden weer z.s.m. ingepland volgens het jaarrooster.
Wel blijven er nog een aantal beperkingen van toepassing. Zo blijft de 1,5 meter maatregel onverminderd van kracht.

Het naleven van de gestelde regels is van groot belang voor ons allemaal!

De belangrijkste regels zijn:
 • Volg uitsluitend de aangegeven routes in het clubhuis en op het terras
 • Verplaats geen tafels en/of stoelen; per baan is er een tafel gereserveerd . Dus speel je op baan 1, neem dan ook plaats aan tafel 1.
 • Geef elkaar ruimte, respecteer de 1,5 meter
 • Breng lege flesjes, kopjes, glazen terug naar de bar
 • Ben je grieperig blijf dan thuis
 • Gebruik voor het afdrogen van je handen de droger
De leden die hun bardienst na 1 juli hebben ingepland, zullen volgens de normale procedure benaderd worden en de bardiensten gaan draaien. Ben je verhinderd, laat dit dan wel op tijd weten.

Afhangen op afstand blijft verplicht.
 
Tips om vaker te tennissen/Clubactiviteiten

Wil je vaker tennissen maar komt het er niet van hier een aantal tips:
 • Maak met tennismaatjes een groep in Whatsapp aan en laat weten wanneer je wil spelen; hoe meer mensen in de groep hoe groter de kans dat je kunt spelen
 • Vanaf donderdagavond 9 juli gaan we weer van start met de clubavond. Alle leden zijn welkom om mee te doen. Je wordt ingedeeld op speelsterkte.  
 •  We proberen zoveel mogelijk af te wisselen zodat iedereen op zijn eigen niveau een aantal leuke partijen speelt. Dit is een prima manier om andere leden te leren kennen en je spelniveau te verbeteren! Je kunt deze avonden, naar eigen keuze, 1 of 2 wedstrijden spelen.  De eerste ronde begint om 19.00 uur; je speelt 45 minuten. De tweede ronde wordt rond 19.45 uur ingedeeld. 
 • Volgens hetzelfde principe wordt iedere woensdagochtend een damesochtend georganiseerd. De eerste speelronde is van 9.00 tot 10.00 uur en de tweede ronde start om 10.30 uur. Tussen de speelrondes door, drinken de dames gezellig een kop koffie met elkaar.  De damesochtend wordt het gehele jaar georganiseerd.  
 • Donderdagochtend zijn de heren aan de beurt deze starten om 9.30 ook de heren drinken gezellig koffie met elkaar.
 
Werving van nieuwe leden

Onder leiding van een groep enthousiaste leden gaan we door met de ledenwerving; in de afgelopen maanden zijn er meer dan 25 nieuwe leden bijgekomen, welkom!!

Ook de komende maanden gaan we door met het werven van nieuwe leden voor onze prachtige vereniging. Wil je daar meer over weten of wil je meedenken, stuur dan een mail naar  [email protected] Maak familie, vrienden en bekenden attent op onze mooie zomeraanbieding!
 
Jeugdcommissie

Op 12 juli aanstaande organiseert onze trainer Ronald Brederije samen met de jeugdcommissie en ledenwervingscommissie een leuke jeugdochtend voor leden en niet-leden.
 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 615 1719

Sportpark Slobbengors

Industrieweg 1a
3351 LB Papendrecht