Schrijf je nu in voor de clubkampioenschappen!

18 augustus 2020


Beste PTC-er,

Vanaf donderdag 3 september tot en met zondag 6 september 2020 worden de PTC-clubkampioenschappen georganiseerd. De finales voor de jeugd zijn op zaterdag 5 september en voor de senioren zijn de finales op zondag 6 september.Wij zouden het erg leuk vinden als je meedoet! 
 
De clubkampioenschappen worden georganiseerd voor leden van alle leeftijden en speelsterktes.We gaan ons uiterste best doen om iedereen leuke partijen te laten spelen op het eigen niveau.In tegenstelling tot het bericht in de nieuwsbrief zullen we niet op tijd gaan spelen, maar spelen we twee sets en indien nodig een super-tiebreak. 

 We willen je vragen voor 31 augustus aanstaande in te schrijven, je mag je inschrijven voor maximaal 2 onderdelen. De deelnamekosten zijn € 5,00 per onderdeel. Schrijf je ook gerust in als je geen dubbel-partner hebt, maar wel mee wil doen. Wij zullen in dat geval proberen een leuke dubbel of mix partner voor je te vinden.

Je kunt je inschrijven door op onderstaande link te klikken:
Inschrijven clubkampioenschappen

Vragen:

Voor meer infoormatie of vragen kun je een mail sturen naar:
clubkampioenschappen@ptc-papendrecht.nl  (Lisette Veldhuis, algemene vragen) of [email protected] (technische vragen, wedstrijdplanning)

We hopen op veel inschrijvingen!

Uiteraard zitten we nog steeds in een periode met corona-maatregelen.
We zullen goed nadenken over hoe we maximale veiligheid kunnen regelen.
Het zal daardoor anders dan normaal zijn, maar vast niet minder gezellig!
 
Met sportieve groet,

Wendy de Jonge
Patrick de Hoog
Rien Meerman
Lisette Veldhuis-Verzijld

 

Nieuwscategorieën