Vrijwilligersavond 10 November

08 oktober 2023


Beste Tennisvrienden,

PTC is een vereniging die volledig draait op vrijwilligers. Ook het afgelopen jaar zijn er weer veel leden geweest die hun steentje hebben bijgedragen . Denk aan de clubavonden, opentoernooi,  damesochtend, maandag onderhoudsploeg, jeugdcompetitie en diverse Kids events die volledig worden georganiseerd of begeleid door onze leden.

Het is tijd om onze dank en waardering te tonen voor jullie geweldige inzet en toewijding. Wij willen jullie graag uitnodigen voor een speciale Vrijwilligersavond op vrijdag 10 november a.s. om ervaringen te delen en te genieten van elkaars gezelschap. Jullie zijn de ruggengraat van onze vereniging, en deze avond is helemaal voor jullie!

Heb jij een bijdrage geleverd aan een PTC activiteit en behoor jij tot deze groep vrijwilligers schrijf je dan nu in voor deze fantastische avond. We vragen je vriendelijk om vóór 5 november te laten weten of je aanwezig zult zijn, zodat we de avond goed kunnen plannen. Stuur een mail naar [email protected]. met je naam en telefoonnummer.

Datum: Vrijdag 10 november 2023

Aanvang: 18.00 Locatie: PTC  

Programma: 

Inloop en Welkomstcocktail: We beginnen de avond met een welkomstcocktail en de kans om bij te praten met medevrijwilligers. ·    

Buffet: Geniet van een heerlijk buffet om onze waardering voor jullie vrijwilligerswerk te tonen. ·      

Pubquiz 

Wij kijken er enorm naar uit om deze speciale avond met jullie door te brengen en om onze dankbaarheid te uiten voor jullie waardevolle bijdragen aan onze vereniging. Jullie zijn de reden achter ons succes en dat moet gevierd worden.

Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Rien, Lennard, Raymond, Wendy en Robert-Jan       

Nieuwscategorieën