Zeer geslaagd jubileumfeest

28 augustus 2022


Zaterdag 27 augustus hebben wij ons 60-jarig bestaan groots mogen vieren. De weergoden waren ons gelukkig gezind, zodat deze dag uitbundig gevierd kon worden.

De ochtend begon met de jeugd van PTC. Het aantal jeugdleden is de afgelopen 2 jaar flink toegenomen. Ontzettend leuk om te zien dat wij zoveel jeugd konden verwelkomen. Bij aankomst kregen zij een tasje met wat lekkers waarna zij zich konden schminken en spelletjes konden doen. De ochtend werd afgesloten met een heerlijke pannenkoekenlunch. 

Om 15 uur hadden wij een leuke en leerzame clinic van Maximus Tennis. Ronald deed dit erg leuk met zijn collega. Ook was er nog een snelheidsmeter zodat leden konden zien hoe hard ze serveren. 

Ook de sponsoren zijn flink in de watten gelegd. Zonder hun was deze dag niet mogelijk!

Vanaf 17 uur werden allen senioren ontvangen met een heerlijke welkomstcocktail en stond er iets te knabbelen op tafel. Daarna was er een geweldige barbecue welke volledig werd verzorgd door Kookgemak. 

Halverwege de avond kwam de wethouder van gemeente Papendrecht  op bezoek. Zij sprak mooie woorden en overhandigde ons een cheque en een heerlijke slagroomtaart. 

De avond werd afgesloten op de dansvloer onder leiding van DJ Daddy & Svenoo. 

Via deze weg wil ik nogmaals alle sponsoren en vrijwilligers bedanken die deze zeer geslaagde dag voor ons allen mogelijk hebben gemaakt. 

Met vriendelijke groet,

mede namens het bestuur,

Wendy de Hoog

Nieuwscategorieën