Sponsors

Sponsorinkomsten zijn voor onze tennisvereniging Papendrecht van groot belang. Met deze geldenzijn wij in staat om extra activiteiten te organiseren die uit de normale exploitatie niet mogelijk zijn. Naast de financiële voordelen die de club ten goede komt zal er ook gestreefd worden naar een Win - Win situatie. Op deze wijze wil PTC zich aan haar sponsors dan ook presenteren als een interessante partner.

Wat levert u deze Win –win situatie op:

PTC heeft 300 actieve leden en organiseert jaarlijks een druk bezocht open toernooi. D.m.v sponsoring kunt u zich op een sportieve manier presenteren

 • Een jaarlijks zeer druk bezocht clubtoernooi gedurende 2 weken
 • PTC manifesteert zich in de regio als een echte familie vereniging waar plezier in het spel en sportiviteit bovenaan staan
 • In gezamenlijk overleg kunt u een sportieve tennis dag voor uw medewerkers of relaties organiseren
 • Als “hoofd”sponsor van een doek krijgt u jaarlijks 2 toegangskaarten waarmee u per seizoen 5 maal vrij van de banen gebruik kan maken.

Sponsorvormen

 • Advertenteren op onze website en de PTC club app:
  Kosten per jaar € 250,-
 • Reclame doeken:
  Rondom de tennisbanen kunnen aan de hekken doeken worden geplaatst.
  Voor het plaatsen van eendoek gaan wij met u een 3 jarig contract aan.
  Het formaat is 10x2 meter en zijn de kosten 400,-. per jaar voor baan 1-2.
  Voor de banen 3-4-5 zijn de kosten € 300 per jaar.
 • Presentatie van uw bedrijf in het clubhuis
  Speciaal voor onze sponsors hebben wij een sponsorbord ontworpen waarop uw bedrijf zich op een professionele manier kan presenteren. De kosten zijn eenmalig € 50,- voor het maken van een business plate. Hierna betaalt u jaarlijks een bedrag van  €100,- per jaar voor een vaste vermelding op het bord.
 • Teamsponsoring
  Team sponsoring geeft de sponsor de mogelijkheid om uw naam te verbinden aan een specifiek team en reclame te maken voor hun organisatie op regionaal niveau.

Heeft u vragen over sponsoring of wilt u onze vereniging sponsoren dan kunt u een mail sturen naar [email protected]. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.