Algemene ledenvergadering 2024

27 februari 2024


Uitnodiging Algemene Ledenvergadering PTC   

Dinsdag 12 Maart 20.00

  We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor onze komende ledenvergadering op 12 maart a.s. om 20.00 in ons clubhuis. Het belooft een informatieve en gezellige bijeenkomst te worden, waarbij we samen kunnen komen om belangrijke kwesties te bespreken en plannen te maken voor een toekomstbestendige PTC.

Wij kijken samen met jullie terug op het afgelopen jaar en blikken vooruit. We bespreken  het financieel jaarverslag en delen onze plannen met jullie voor de komende jaren.

Wendy heeft tot onze spijt aangegeven na 6 jaar diverse rollen in het bestuur te hebben vervuld haar bestuursfunctie neer te leggen. Wij bedanken Wendy voor haar inzet en enthousiasme en zullen hier zeker nog bij stil staan. Geïnteresseerden  voor een rol in het bestuur kunnen zich melden bij één van de leden van het bestuur voor meer informatie.

De avond begint om 20.00 en eindigt om 22.00. Voor en na de ALV is er voldoende tijd voor een hapje en een drankje. Als je specifieke onderwerpen wilt bespreken of agendapunten wilt toevoegen, laat het ons dan van tevoren weten, zodat we ervoor kunnen zorgen dat jouw input wordt meegenomen.

De notulen van de vorige ALV zijn op te vragen door een mail te sturen naar [email protected]

Kom langs en nog leuker neem iemand mee en we maken er een gezellige avond van. Tot dan!

Namens het bestuur Wendy, Lennard, Raymond, Robert-Jan en Rien         

 
 
 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 615 1719

Sportpark Slobbengors

Anthony Fokkerweg 1
3351 NL Papendrecht

KVK-nummer

40322975