Nieuws brief

05 april 2024


 **Nieuwsbrief – April 2024**  

Beste PTC-ers,  

Bij de start van het nieuwe seizoen, blikken wij eerst even terug op de afgelopen maanden.   Onze werkploeg heeft keihard gewerkt om onze accommodatie te onderhouden en te verbeteren. De doucheruimtes zijn volledig gerenoveerd en zien er weer prachtig uit. Onze complimenten voor deze hardwerkende vrijwilligers, die ervoor zorgen dat wij op een prachtig tennispark mogen tennissen.  

 De gravelbanen hebben groot onderhoud gehad en zijn klaar voor het nieuwe seizoen!

Afgelopen zaterdag hebben 15 leden hard gewerkt in het clubhuis en op de banen om alles weer in  gereedheid te brengen voor het nieuwe seizoen. Het was een gezellige ochtend met dank aan Paul voor het lekkers, bedankt!!

15 februari is de jeugd van PTC met onze trainer Ronald Brederije naar het ABN/AMRO tennistoernooi geweest. Zij hebben een hele leuke middag gehad.  

21 februari jl. organiseerde Joke van der Klooster in samenwerking met Ron’s Bloemenshop een workshop “voorjaarsbloemstuk maken”. Het was een hele gezellige avond en iedereen ging met een prachtig bloemstuk naar huis. Joke, bedankt voor de organisatie. 11 december aanstaande volgt een workshop “kerststuk maken”.  

Met 10 deelnemende teams en een fantastische pubquizleider, Leon van Bokkel, was de eerste PTC Pubquiz een groot succes. Het team met de naam “We thought this was a speeddate evening” ging er met de eerste prijs vandoor. Gefeliciteerd!  

De KNLTB competitie is maandag 1 april gestart. Er doen 13 PTC-teams mee; dames-, heren-, mix- en jeugdteams. We wensen iedereen veel succes en vooral veel plezier!  

De Toegangscode voor het park en clubhuis is vernieuwd, deze vind je terug in de Home pagina van de KNLTb app.  

Afhangen 3 dagen van tevoren, regelmatig komt het voor dat banen worden afgehangen maar spelers niet komen opdagen. Om dit te voorkomen gaan we als proef de afhangperiode naar 3 dagen verplaatsen.  

Bestuurskamer wordt Kidszone, tussen de wedstrijden door kunnen kinderen zich straks vermaken in de oude bestuurskamer met darten, tafeltennissen en chillen. Opening zal eind deze maand plaats vinden.  

Wekelijkse activiteiten: maandag- en donderdag: herenochtend van 9.30-12.00 uur (55+) woensdag 9.00-11.30 uur damesochtend donderdag 19.30-22.30 uur clubavond  

Woensdag 24 april wordt er een Queensday georganiseerd. Meer info hierover volgt nog.  

Heb jij zelf een leuk idee of wil je misschien iets organiseren? Stuur dan een mail aan [email protected]  

Voor actuele informatie kan je ons volgen op Facebook en Instagram.   

Wij wensen iedereen heel veel tennisplezier. 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 615 1719

Sportpark Slobbengors

Anthony Fokkerweg 1
3351 NL Papendrecht

KVK-nummer

40322975