Nieuwsbrief December

14 december 2022


Beste leden

Hierbij de laatste nieuwtjes van onze vereniging

Actueel

60 jarig Jubileumjaar succesvol afgesloten Na een spetterend feest in juni en een re√ľnie van oud leden hebben wij ons 65 jubileumjaar succesvol afgesloten. Ik wil hierbij iedereen bedanken voor zijn bijdragen om van dit jubileumjaar een succes te maken.

Banen 1-2 in onderhoud Door de vorst zijn banen 1-2 tijdelijk niet bespeelbaar.

Gespreide betaling van contributie, geen probleem. Vanaf volgend jaar is het ook mogelijk om de contributie in termijnen te betalen. Alle leden  ontvangen zoals gebruikelijk een factuur per mail. In de mail zit een link die je direct naar de factuurpagina brengt. Op deze pagina kun je kiezen of je in meerdere termijnen wil betalen.

Inschrijving voorjaarscompetitie gestart Vergeet je niet in te schrijven voor de voorjaarscompetitie door een mail te sturen naar [email protected]. Je kunt tot eind deze maand je aanmelden, als team of alleen. 

Projecten

Vervanging baan 1-2 Op verzoek van het bestuur is o.l.v. Robert-jan Niewenhuis een onderzoek gestart naar de vervanging van banen 1-2. In de komende ledenvergadering van 14 februari zullen wij de diverse opties met jullie delen.

Padelbanen Op dit moment zijn wij in gesprek met de Gemeente over de mogelijke aanleg van 2 Padelbanen naast ons Park. Er hebben reeds meerdere gesprekken plaats gevonden. Tijdens de komende ledenvergadering van 14 februari zullen we jullie meer vertellen. 

Komende activiteiten

  • 14 januari GLOW IN THE DARK toernooi
  • 14 februari ledenvergadering
  • 11 maart NL Doet
  • 25 maart ouder/kind toernooi 

 Langs deze weg wensen wij alle leden heerlijke en gezonde feestdagen toe.  

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van PTC 

Nieuwscategorieën