Nieuwsbrief Februari

10 februari 2024


 **Nieuwsbrief – Februari 2024**  

Beste leden,   Het duurt nog even en dan staat het nieuwe tennisseizoen weer voor de deur. De voorbereiding zijn in volle gang. Hieronder een korte update:  

Openingstoernooi: Op Zondag 24 Maart organiseren wij samen met ATV een gezellige Opendag. Meer informatie volgt.  

Clubhuis Nadat de vloer is gerepareerd zijn nu de doucheruimtes aan beurt. Muren worden gesloopt en al het sanitair zal de komende weken worden vervangen. Een enorme klus waar vooral de maandagploeg druk mee is. Voorlopig even thuis douchen.  

Algemene ledenvergadering Op 12 maart organiseren wij de algemene ledenvergadering, de agenda volgt binnenkort.  

Pubquiz O.l.v Quizmaster Leon van Bokkel, organiseert PTC op zaterdag 23 Maart een unieke Pubquiz. Schrijf je nu in door een mail te sturen naar [email protected].  

Samenwerking ATV De samenwerking met ATV is gestart met het organiseren van jeugdactiviteiten. In de komende weken vinden er vervolggesprekken plaats om meer activiteiten gezamenlijk op te pakken.

Bloemschikken Op 21 februari organiseert PTC voor leden in samenwerking met Rons Bloemenshop een Paas / Lente bloemschikken Workshop.Schrijf je nu in door een mail te sturen naar [email protected].  

Tennisbanen :Robert jan is samen met Patrick begonnen met het onderhoud van de banen. In Maart vindt er groot onderhoud plaats aan de gravelbanen. Doelstelling is dat eind van Maart de gravelbanen weer bespeelbaar zijn.  

Jeugdtrainingen: Iedere vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.00 organiseren wij samen met ATV afwisselend een jeugdtraining. Deelname is gratis en ook toegankelijk voor niet jeugdleden. Deze training is mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het Vitaliteitsakkoord Papendrecht die ernaar streeft dat meer kinderen gaan bewegen.  

Tennislessen Binnenkort start Ronald met de inschrijvingen voor de tennislessen. Meer informatie volgt snel.  

Donderdagavond Clubavond en de woensdag damesochtend gaan in winter gewoon door Iedere woensdagochtend start de damesochtend om 9.00.Iedere donderdagavond is er clubavond, de eerste ronde start om 19.30. Je wordt ingedeeld op sterkte dus iedereen kan meedoen. Dus trek je tennisschoenen aan pak je racket op en doe mee. 

met vriendelijke groeten,

Wendy, Robert-jan, Lennard, Raymond en Rien

Nieuwscategorieën